Nejnovější recenze ze sekce Venušiny kuličky a vibrační vajíčka
- cena/kvalita
- Příjemné.
- Moc vzrušujici vybrace žena pri nich teče a rada to ma v vagine aj cely večer a ked to nečakane zapnu až podskoči rozkoši . Zavidim ji že to muže nosit cely den musi to byt slast. taky by rad mal nečo v sebe take .
BOOM Victoria
Přidáno: 13. ledna 2023
(naposledy upraveno 13. ledna 2023)
Zakoupeno v Intimfitness.cz
- Nevím 8
- Velice vysoké vibrace
- možnost dálkového ovládání mobilem
- možnost ovládání z druhého kontinentu
- Nabíjecí
- Tichý provoz
- Několik stupňů vibrací
- Decentní vzhled
Tento produkt má přítelkyně již druhý, první se rozbil cca po 10 letech. Maximální spokojenost.
Jako dárek pro přítelkyni nejprve řekla co to je, to jsou myši pak se začela a pochopila. Uvidíme, jak jí pomůže na pánevní dno, kupoval jsem to spíš jako zdravotní pomůcku, která by vyřešila problémy s necitlivostí a pozdější inkontinencí, ovšem trošku jsem myslel i na sebe a lepší požitek… jinak silikon krásně zpracovaný, hlaďoučký, krásně se čistí a gramáže hezky odstupňované barvami zjednodušuje výběr. Zabaleno do pěkné krabičky působí opravdu luxusně. Jsem zvědav na účinnost, zda bude po nějaké době fungovat a zlepší se posílení svalů
- Příjemný materiál
- Můžu si vybrat ze dvou
Super produkt. Příjemný materiál a jednoduché zavádění. Napoprvé jsem ráda, že si můžu vybrat ze dvou. Kdybych objednala jen dvojkulicky, tak by to nebylo ono. Jedna kulička je do začátku lepší.
- prijemne zpestreni hratek
- Elegantní vzhled
- Velikost
- Diskrétnost
- Ovládání přes aplikaci
- Možnosti různých funkcí, sekvence a rytmu
Jo jde to
- Perfektní
Realov Irena Smart Egg
Přidáno: 28. prosince 2022
(naposledy upraveno 22. února 2023)
Zakoupeno v e-kondomy.cz
- Příjemné
- Kvalitní materiál
- Nízká hlučnost
- Voděodolný
- Široké spektrum možností
- Praktické balení
- Vzhled
- Vysoká výdrž baterie v provozu
Koupě této pomůcky byl jackpot. Výkonná, z kvalitního sametového silikonu, z e-shopu přišla již nabitá, v praktickém balení, nabíjecí kabel a manuál součástí. Cena je přívětivá, takzvaně za málo peněz hodně muziky. Dva programy, vibrace a podtlak , 10 módů v každém programu různých intenzit, pulzování, soustavné vibrace, přerušované vibrace atd., program lze pustit každý samostatně, společně či na každém programu zvolit jiný typ intenzity. Snadná údržba . Sympatický vzhled. Hlučnost není nijak vysoká, voděodolnost, jistě uspokojí i náročnější zákazníky.
Dream Toys Vibrační vajíčko RED REVOLUTION METIS červené
Přidáno: 27. prosince 2022
(naposledy upraveno 16. února 2023)
Zakoupeno v FLAGRANTI
- Příjemný doplněk.
- Příjemný doplněk.
pro mne příjemná velikost produktu, příjemné uklidnění po naročném dnu , sice mne nepřivede k orgasmu ale nastartuje k samotnemu sexu
- Kvalitní a skvěle funkční výrobek
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »