Nejnovější recenze ze sekce Venušiny kuličky a vibrační vajíčka
doporučuji všem ženám, i bez dětí. zpříjemnění chvil pro sebe i s partnerem - fitnes pro vaginu :)
měla jsem klasické venušiny kuličky a tíhou mi pořád padali, tak jdu trénovat ........
doporučuji zainvestovat :)
kuličky jsem si objednala hlavně na posílení pánevního dna. Zatím vypadávají. Můžu se zeptat zlepší se to časem? Zatím jsou hladké , příjemné , skvělé na údržbu.
- Skvělá věc
- Slabá baterie
Doporučuji umí to hezké věci
Inhed po druhém nabití přestal dobíjet a naní je mrtevf
splňuje očekávání
- je zkoumán
- je zkoumán
Je to ve stádiu průzkumu.
Je to výhoda. Rychlé dodání.
- splňuje přesně co jsme čekali
- Možné věrnostní miny slevičky
- Akorát velké
- Krásně jemné
- Fajn barva
- Hmotnost vyhovuje
Činka je fajn. Je rozumně velká. U činek a kuliček takovéhle váhy se to moc nevidí. Její nošení díky tomu nebolí. Hlavní důvod, proč jsem si ji rozhodla koupit. Překvapuje mě, že je relativně levná, i přes to, že je z tak kvalitního silikonu. Je i hezky tvarovaná, aby dobře seděla. Vyhovuje mi, že je ohebná – můžu ji tak nosit i do práce. Zúžený spodek mě trochu překvapil, chtělo to trochu zvyku.
- K použití nemáme výhrady
- Trošku to smrdí čínsky a jsou na tom vyrytá písmenka, kde by se mohly usazovat nečistoty.
supr
- Ideální velikost
- Pohybující se vnitřek
- Výborné, pokud chcete zkusit anální sex
- Líbivý design
- Skladná velikost
- Poměrně krátká vydrž baterie
Ideální pro užití během sexuálních hrátek s partnerem. Pomůže vaginálně stimulovat při análním sexu.
- dobré provedení i když ne špičkové. Pěkně hladké, těžší
- balení od výrobce do otevíracího blistru - není třeba nůžek apod.
- postrádám úložný sáček při ceně (s dopravou) hraničící s 500 Kč.
Mám co jsem chtěla.
- Síla vibrací
- Jendoduché nastavení v aplikaci
- Dosah bluetooth
- Veliký a těžký
- Hlučný
- Aplikace pouze v angličtně
- Prakticky bez návodu
Už jsem po obdobném výrobku pokukoval nějakou dobu jako dárek pro manželku. A i tak trochu pro mě :-)
Nejdříve jsem zvažoval vzhledem k ceně, že vezmu něco podobného z Aliexpressu, ale ...
Takže nám to přistálo doma, 2 hodiny jsem nabíjel, stáhl aplikaci, spároval a hurá "na zkoušku".
No, a zjistili jsme, že jsou to naprosto vyhozené peníze. :-(
1. hračka je docela objemná a těžká
2. max vibrace jsou až bolestivé
3. není to na nošení na dlouho dobu. Po pár minutách se dostavily tak trochu nepříjmené pocity. V autě nešlo skoro sedět, jak hračka tlačila "na vnitřek". Při chození se "otírala" anténa o XXXX a bylo to bolestivé
Tedy využití, že si to manželka vezme do práce, bude TO mít 8hod v sobě a já jí budu "na dálku ovládat" nepřichází v úvahu.
4. i na třetinový výkon hlučné. Ikdyž jsme byli venku, v obchodě, občas byly slyšet vibrace.
Opět se vracím k bodu 3 - v kanceláři nepoužitelné :-)
Když to shrnu - vyhozené peníze.
Hračka nesplňuje vůbec žádný účel, proč jsem kupoval - ovládání "manželky na dálku", orgasmus (toto je samozřejmě individuální) apod.
Jen takové příjmené vzrušení v leže doma. Ale to jsme mohli vzít něco za 500,-
Proto nedoporučuji.
Dá se ovládat i pomocí tlačítka
- nesplnil očekávání
besolnil očekávané, nepříjemný matrriál
Alive Magic Egg 3.0
Přidáno: 19. ledna 2023
(naposledy upraveno 19. ledna 2023)
Zakoupeno v e-kondomy.cz
Po otevření produkt nefunguje. Nemám čas chodit a posílat a vracet zboží zpět. Už nikdy u tohohle eshopu a ani tuto značku.
- vše pohromadě
- super pomůcka
- pěkný tvar
- příjemný povrch
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »