Nejnovější recenze ze sekce Venušiny kuličky a vibrační vajíčka
- materiál
- funkce
- zbytečně dlouhý konec
V době menopauzy jsem začala trpět inkontinencí, která mě velmi obtěžovala nejen při rychlejší chůzi, pohybu a při sportu, ale i při obyčejném kýchnutí. V lékárně mi doporučili spoustu „účinných prostředků“, které ulehčily mojí peněžence, problém však nevyřešily. Pak jsem se doslechla o Victoria Boom. Kuličky jsou vyrobeny z příjemného materiálu, který umožňuje jednoduché zavedení i bez většího množství lubrikační gelu. Pulzační i vibrační režimy jsou volitelné a poskytují spoustu možností intenzity a rytmu. Je možné si vybrat jemné a decentní vibrace, nebo se přenést na vyšší úroveň s intenzivními pulzacemi. Victoria Boom mohu z vlastní zkušenosti doporučit i jako i jako pomůcku pro dosažení lepšího prožitku ze sexu.
- Materiál
- Velikost
- Hlučnost
- Velikos
Vibrační kuličky na dálkové ovládání značky Victoria mě naprosto ohromily! Od prvního použití jsem byla nadšená kvalitou a funkčností tohoto produktu.
Design kuliček je elegantní a diskrétní, s hladkým povrchem, který je velmi příjemný na dotek. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje bezpečnost a komfort při používání.
Denním používáním jsem se dostala do fáze , kdy se rozhodně můj problém s inkontinencí zmírnil a plánuji kuličky používat i nadále. První dny pro mě bylo nepříjemné a po pár dnech si tělo zvykne a bere to jako denní rutinu a těší se na další zkoumání a zvyšování temp.
- Kvalita zpracování
- Dvě funkce
- Mnoho programů
- Hlučnost
Jste maminka po porodu s občasnkou inkontinencí a uvažujete o nákupu inkontinenční pomůcky? Nebo naopak uvažujete o nákupu erotické hračky? BOOM Victoria splňuje oboje.
Jedná se o plnohodnotnou erotickou hračku, kterou je možné využívat jak ke cvičení na pomoc s inkontinencí, tak k jiným účelům. Má dvě funkce - pohyb kuliček a vibrování, kdy obě funkce lze ovládat zvlášť dálkovým ovladačem. V pomůcce se tak mohou pouze pohybovat kuličky, může pouze vibrovat nebo oboje zároveň. Samozřejmě si lze vybrat z mnoha programů, které se liší intenzitou či pravidelností pohybu. V tomto se dle mého neliší od obdobných pomůcek.
Nevýhoda je velmi vysoká hlučnost, takže není možné pomůcku diskrétně používat kdekoli. Nedovedu si představit, že jsem např. v obchodě a můj manžel má dálkový ovladač. Vibrace by slyšeli všichni široko daleko.
Používání je příjemné, takže se člověk "do cvičení" nemusí nutit. Po pravidelném každodenním cvičení dle návodu musím říct, že občasný únik moči mám nyní jen výjimečně, takže pomůcka určitě funguje a mohu ji všem doporučit. Je pravda, že pomůcka je poměkud draží, v tomto případe se však vyplatí investovat do kvality.
- příjemný povrch
- snadné zavádění
- účinnost na posílení svalů pánve
- hlučnost
kuličky používám druhý měsíc (10 - 15 minut denně, dle doporučení) a jsem s nimi spokojená, mají příjemný povrch, celkem snadno se zavádí a cítím i účinek - vnímám zlepšení v oblasti pánevního dna, inkotinence je mírnější, při smíchu nebo kýchnutí svaly lépe "drží"... určitě budu používat dál a věřím, že bude i účinek větší...
jediný nedostatek je v jejich větší hlučnosti, ideálně používat při nějakém rušnější činnosti nebo když jste doma sami...jinak o nich všichni ví...
baterie vydrží asi 4 dny, což je fajn
- Příjemný material
- Pěkné baleni
- Obladač
- Skvělé doručení
- Posílení, zlepšení
- Hlučnější
U kuliček Boom Victoria nečekejte nějaký šílený woow sexualni efekt, hlavní a primární cíl je zlepšení inkontinence což mohu potvrdit. Po dvou dětech se obcaš docela na veřejnosti bojím pčiknout nebo kýchnout. O silnejsi rýmě či kašli z toho jsem měla vždy noční můry, neb jsem věděla, že zase nastane problém s s inkontinencí. Oceňuji soukromé doručení, nemusel nikdo vědět co mi přišlo za balíček, protože opravdu byl doručen bez polepu apod.
Původně jsem čekala, že tahle hračka půjde vzít i mezi "lidi", ťukání kuličky uvnitř je poměrně hlasite. Takže jako partnerské zpestření díky ovladači asi z mého pohledu ne.
Cvičím pravidelně každý den už pár týdnu a jsem moc mile překvapena - pociťuji zlepšení a posílení vnitřních svalů, takže problém s inkontinencí není úplně vyřešen, ale dost podstatně se vše zlepšilo. Cvičení je jednoduché a nezabere mnoho času, je to taková oddechovka na 15-20 minut každý den. Věřím, že i vnitřní orgasmus je díky cvičení s kuličkami intenzivnější a silnější. Kuličky do každé rodiny !!! Věřím, že cvičit budu i nadále a mohu jen doporučit pro všechny ženy hlavně ty, které mají po porodu problémy.
- Různé režimy
- Velikost
- Posílení
- Zmírnění úniku moči
- Hlasité hýbání kuličky
Velikost je optimální.Ma různé režimy vibrací i hýbání magnetické kuličky.Posilovala jsem hodinu denně,neni to nijak nepříjemné,jen posilovat jen doma, protože na režim hýbání kuličky je to dost hlasité.Po měsíci používání jsou svaly opravdu posilenejsi,jeste to není úplně ono,ale je to o dost lepší.Unik moči již téměř vymizel.Takze produkt rozhodně doporučuji.
Poněkud hlučnější :-)
- Tvar, funkce
Žena si pochvaluje velikost. Sháněla co nejmenší.
- je to ok
- NEFUNGUJE ani když jsem koupila novou baterii
Zboží jsem použila 2x, pak jsem nabyla baterii a nic. Ani když jsem koupila novou, tak to prostě po prvním impulsu vyplo a pak už ani nehodilo impuls.
jsem zklamaná a chci zboží reklamovat.
Lybaile VIBRA EGG
Přidáno: 27. srpna 2024
(naposledy upraveno 27. srpna 2024)
Zakoupeno v SEXjeNÁŠ.cz
- Spoustu režimů
- Možnost měnit intenzitu
- Nabíjení přes magnetický kabel
- Snadné použití
- Nemusíte nic dělat, pomůcka cvičí za vás
- Snadné čištění
- Opravdu fungují
- Vymizení inkontinence
- Zlepšení sexuálního života
- Absence cestovního "sáčku"
- Pouze jedna, velká, nabízená varianta
- Trochu hlučnější do obchodu bych se zapnutými kuličkami nešla :D
Vibrační kuličky na dálkové ovládání BOOM Victoria jsou luxusně zabany (takže se skvěle hodí i jako dárek, obdarovaná žena bude určitě nadšená). Krabička je ještě celá zatavená do průhledné slídy, díky čemuž se snadno zjistí, zda jste první kdo krabičku otevírá. V krabičce je přibalen dobíjecí kabel. Pomůcka se dobíjí pomocí magnetu, takže je opravdu zaručena vodotěsnost. Rovnež je přibaleno dálkové ovládání. Co ovšem po otevření krabičky postrádám je nějaké cestovní pouzdro/taštička, díky které bych si BOOM Viktorii mohla vzít na cesty. Jelikož já jsem pomůcku využívala zejména při dlouhých cestách v autě, tak mi opravdu chyběla. Takže jsem pomůcku ukládala do cestovní taštičky od jiné erotické pomůcky. Zlepšení mých problémů jsem začala pociťovat cca po 3 týdnech pravidelného používání. Kuličky jsem používala každý den (kromě menstruace a 3 dní vaginální mykózi) a to cca 30 minut denně. Manuál je srozumitelný a vše je v něm dopodrobna popsáno. Kladně hodnotím zejména to, že si "ťukání" a vibrace mohu regulovat pomocí dálkového ovladače přesně podle své potřeby. Popřípadě je možné pomůcku i velmi rychle vypnout. Kuličky BOOM Victoria se velmi snadno čistí. Ještě co by se dalo ještě trochu vytknout je poněkud velká velikost kuliček, ne všem musí vyhovovat, proto by bylo fajn udělat ještě menší verzi. A přijdou mi trochu hlučnější, takže do obchodu bych s nimi třeba nešla :D Největší výhoda je, že pomůcka cvičí opravdu za vás, vy nemusíte.kromě zavedení kuliček a jejich zapnutí vůbec nic dělat a můžete se věnovat svým denním činnostem. BOOM Victoria mě nadchly po všech stránkách. A hlavně, takhle pomůcka oravdu funguje. U mě došlo díky posílení pánevního dna k vymizení inkontinence a celkovému zlepšení sexuálního života. Produkt bych doporučila všem ženám, které jsou po vaginálním porodu a také všem které si z nějakého důvodu chtějí posílit své pánevní dno.
- bezdrátový dálkový ovladač
- posílení pánevního dna
- bez nutnosti pohybu
- ustoupení problémů
- vše O.K.
Produkt na posilování pánevního dna-BOOM Victoria se mi velmi osvědčil a opravdu za sebe musím říci, že funguje. Ustoupení problémů jsem zaregistrovala zhruba po dvou týdnech. Nejvíce se mi na tomto produktu líbí, že se nemusím hýbat a magnetické kuličky to udělají za mě. Odpočívám a přitom posiluji. Za mě je super i dálkový ovladač. Jsem velmi spokojena a určitě doporučuji všem ženám s podobným problémem.
hlavně posiluji pánevní dno a přitom zažiju co jsem už dlouho nezažila
- pomáhají
- rychlé nabíjení
- snadné ovládání
- jedna velikost
- hlasité,slyší je okolí
Snadno se zavádějí. ze začátku je to trochu nezvyklé, ale je to otázka pár dní. Ovládání je velmi jednoduché. Mají několikrychlostí a intenzit. Prvních 14 dní jsem je měla asi 10 minut při sledování televize. , pak jsem zvýšila na 20 minut . Pokud chcete soukromí, používejte je když jste sama. Bouchání vnitřní kuličky je dost slyšet. Citlivější jedinci mohou mít i orgasmus. Můj případ. Trpím inkontinencí několik let a po měsíci používání je tam pokrok k lepšímu. Budu používat dál. Možná by to jen chtělo nabízet 2-3 velikosti.
- Příjemný materiál
- Snadno se zavádi
- Posilování je příjemné a efektivní
- Zápory jsem žádné nenašla
Kuličky doporučuji na zpevnění svalů pánevního dna nejen po porodu. Kychání byl pro me veliký problém i nekolik let po porodu. Snažila jsem se na problém vyzkoušet nějaké cviky, ale efekt se nedostavil. Tyto kuličky mi změnily život a již se nebojím kychnout nebo se pořádně zasmát. Kuličky mají optimální velikost a snadno se zavádí. Cvičení je navíc velice příjemné.
- voděodolnost
- dostatek funkcí
- rozumná velikost
- velká výdrž baterie
- příjemný materiál
- ovladač
Pomůcku na posílení pánevního dna nyní měsíc používám a musím uznat, že mám opravdu větší výdrž a pociťuji silnější stažení svalů. Cením velký výběr z různých funkcí vibrací a módů, které každé cvičení ozvláštní. I po měsíci nacházím stále jiné možnosti cvičení a stále cítím pokroky, co se pevnosti poševních svalů týče. Mohu jen doporučit.
OK.
- tichý, poměrně silný a přináší několik orgasmů
- rychle se nabíjí
- přináší potěšení oběma partnerům, protože dálkové ovládání je super
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »