Nejnovější recenze ze sekce Venušiny kuličky a vibrační vajíčka
- Atest
Kroužek s těsněním je tvrdý, vadí při zavádění. Ovládání přístoje je na boku vibrátoru a pokud chce žena pokračovat ve cvičení pokaždé musí přistroj vyjmout ,zapnout a znovu zavést. Vzhledem tomu, že jedno cvičení trvá max 5 minut, tak určitě chceme každá cvičit déle, když už si najdeme čas. Za ty peníze mělo být ovládání nějak zvenku bez nutnosti pokaždé vyjmout a zavést.
Sexy Elephant Seven II Bezdrátové vibrační vajíčko
Přidáno: 18. ledna 2024
(naposledy upraveno 23. ledna 2024)
Zakoupeno v Růžový slon
- Vhodné pro oba partnery
- Příjemné na dotek a tiché
- Příště bych volila větší váhu moc je necítím
- silné vibrace
- dobře reaguje na pohyb
Přítelkyně si to moc pochvaluje..
- Vibruje k zbláznění
- Radost pohledět
Neuvěřitelné, jakou divošku to s partnerky udělalo.
- váhové rozmezí
- pěkný vzhled
- hladký povrch, lehce omyvatelný a udržovatelný
- boxík
+++
- Příjemný materiál, tvar i systém vibrací
- Je docela hlučné, nedá se plně využít mimo domov
Šikovný malý pomocník.
- příjemný materiál
- dálkové ovládání super funguje
- cena přívětivá
- hlasitější, než jsem čekala
Je to moje první taková hračka, takže jsem nevěděla úplně co a jak. Chtěla jsem hlavně něco, pro zábavu s partnerem, ale vzhledem k hluku asi nic.
Vypadá to, že to asi nebude úplně pro mě, jelikož mám nejspíš sníženou citlivost.
- Trochu hlučnější než jsme čekali
- Funguje naprosto skvělě.
- Je dobíjecí.
- A ženě vyhovuje.
- Dálkové ovládání funguje výborně.
- dálkové ovládání
- na nižších frekvencích tiché
- velmi kvalitní a příjemný povrch
- manželka je nadšená
Doporučuji
- Hracka je z prijemneho materialu
- Neustale vypadky signalu (tak caste, ze hracku nejde pouzit k deklarovanym cinnostem)
- Hracka ma skandalne nizkou vydrz baterie (pri nabiti na 100% vydrzi asi jen 10 minut provozu. Nabijeni trva pres hodinu. Chteli jsme vyzkouset v kine, ale hracka se vybila, nez jsme se tam vubec stihli dopravit..)
- Maximalni sila vibraci by mela byt silnejsi
- Nerozumim tomu, proc se hracka po sparovani nepripojuje automaticky jako doslova kazde jine bluetooth zatizeni (po periodicke ztrate signalu je zapotrebi drzet asi 4 vteriny tlacitko na hracce. PROC???)
Hracka kazdych 10 sekund ztraci signal, i pres to, ze telefon je bliz nez 30cm od hracky. Po ztrate signalu je potreba podrzet tlacitko na hracce, aby se znovu pripojila. Patrne pod slovy dalkove ovladatelny a diskretni vyrobce mysli, ze budu mit ruku neustale v kalhotech partnerky a mackat tlacitko pro obnoveni spojeni. Tohle, jak se ukazalo, v restauraci a ani kine zas az tak moc diskretne nepusobi.. Jsem zklaman. Hracku budu vracet a od teto firmy si uz nic nekoupim. Vsem ostatnim doporucuji totez. Jinak mistni recenze vypadaji podezrele pozitivne. Podivejte se do hodnoceni aplikace We vibe app na play store.
- Kvalitní produkt.
- Dosud nevyzkoušeno v praxi. Uvidíme.
- Pohodlné
super spokojenost